fbpx

Besplatni treninzi aikida od 13. listopada!

Besplatni treninzi aikida namijenjeni su svima nama koji užurbano živimo, nekvalitetno dišemo i neprestano se borimo s nečim. Zato mi u Kući aikida, Koturaška 1, treniramo za život, najveće natjecanje od svih. Na besplatnom uvodnom treningu, 13. listopada od 20.30 do 22 sata, dobit ćete uvid u vježbe i tehnike življenja u skladu s dahom i ritmom života, sa što manje napora, a što više pozitivnih rezultata. Nakon uvodnog treninga svi sudionici mogu nastaviti besplatno vježbati do kraja tjedna!

onlin-treninzi-aikida

Što je aikido?

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva da treniramo za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Kako se prijaviti?

Prije dolaska na uvodni trening obavezno je najaviti dolazak instruktorima na e-mail aikido.drustvo@gmail.com, putem kojeg mogu dobiti i odgovore na sva pitanja vezana uz trening, termine, vježbanje; kao i na brojevima telefona: 091 5123 149 (Dobroslav) i 091 4900 008 (Marijan).

Besplatni treninzi aikida namijenjeni su svima bez obzira na dob, tjelesno stanje i prethodno iskustvo. Ukoliko imate ozljedu ili zdravstvenih problema, napomenite instruktorima kod prijave na uvodni trening.

Zašto aikido?

U svakodnevnoj žurbi stalno si namećemo da sve moramo stići i odraditi. Tko mora stići? Napeta osoba koja je cijeli dan pod stresom i sve drugo stavlja prije sebe, ili svjesna osoba koja zna da prvo treba složiti sebe i takva stvarati skladan život unutar i oko sebe? Dođi i nauči alate bazirane na aikido filozofiji koji će te uskladiti duhom i osnažiti tijelom. Svjedoči snazi i moći daha, nauči samoregulaciju razine stresa i njegovu pravovremenu eliminaciju, svjesnost tijela koja ti treba da završiš dan smireno i opušteno.

online-treninzi-aikida

Ograničenje sudionika i mjere opreza

S obzirom na trenutnu situaciju broj mjesta je ograničen, a u dvorani se pridržavamo svih potrebnih mjera higijene, dezinfekcije i distance.

Na treninge dođite u udobnoj odjeći, vježbamo bosi na strunjačama, pa ponesite papuče za hodanje od garderobe do dvorane.

Više o aikidu pročitajte ovdje

Besplatni treninzi aikida
Verified by MonsterInsights