fbpx

Novogodišnji popust za sve nove članove koji žele u siječnju započeti s vježbanjem aikida – nagrađujemo vas popustom sve do ožujka!

Da biste ostvarili novogodišnji popust prijavite se na aikido.drustvo@gmail.com ili 091 5123 149 / 091 4900 008 i vježbajte za:

  • 80 kn u siječnju (- 77%)
  • 150 kn u veljači (- 57%)
  • 220 kn u ožujku (- 37%)

Treninzi u novoj godini počinju 6. siječnja, u terminima ponedjeljkom 20:30 – 22:00 i srijedom 19:00 – 20:30.

Osim treninga s instruktorom u trajanju od 1,5h dvaput tjedno, možete vikendom u Kući aikida vježbati samostalno ili s kolegama.

Dovoljno je ponijeti dobru volju, udobnu odjeću za vježbanje i papuče za hodanje od garderobe do dvorane jer na strunjačama (tatamiju) vježbamo bosi.

Dođite, upoznajte se s aikidom i saznajte kako aikido treningom možete poboljšati kvalitetu svog svakodnevnog života.

Što je aikido i zašto ga vježbamo?

Aikido, nastao na tradiciji japanskih borilačkih vještina i moralnim vrijednostima samuraja, promiče nenasilnu verbalnu i neverbalnu komunikaciju, te sklad uma i tijela.

jesenski-aikido-tecaj

Današnji način života odvaja nas od naše nutrine, no trening koji prožima svakodnevni život vraća fokus na ono što je u životu uistinu bitno.

Vratiti se izvoru znači promatrati svoj život kao cjelinu i trenirati na način da su obuhvaćeni svi segmenti života – jačati tijelo i um istovremeno.

Aikido je jedan od načina kojim se vraćamo našem izvornom stanju u kojem je tijelo snažno i spremno za izazove, a um je opušten i prihvaća sve svakodnevne situacije bez grča i opiranja. To rezultira lakoćom življenja i kvalitetnijim rješenjima u problematičnim situacijama.

Naš učitelj, Kenjiro Yoshigasaki, prije svega nas uči da svojim pristupom sebi i ljudima koji nas okružuju trebamo stvarati bolji svijet.

Iskoristite novogodišnji popust

Iskoristite novogodišji popust, dođite se upoznati s nama na besplatnom prvom treningu i započnite novu godinu s najboljom novogodišnjom odlukom: krenite u avanturu stvaranja, najprije boljeg života za sebe, a zatim boljeg svijeta za sve nas.

Kako izgleda trening?

  • zagrijavanje, istezanje, disanje
  • aikido tehnike kao odgovori na napade s oružjem i bez njega
  • vježbe s drvenim oružjem (bokken – drveni mač, jo – štap)
  • misogi – pročišćavanje tijela i uma disanjem
  • kenkodo – japanske vježbe zdravlja

Za više informacija slobodno se obratite na e-mail adresu aikido.drustvo@gmail.com ili telefonski instruktorima:

Dobroslav 091 5123 149

Marijan 091 4900 008

Aikido treninzi s popustom za nove članove
Verified by MonsterInsights