fbpx
When:
05.09.2023. @ 19:40 – 20:50 Europe/Zagreb Timezone
2023-09-05T19:40:00+02:00
2023-09-05T20:50:00+02:00

Grupa za vježbače razine: Shokyu i 5. kyu.

Treninzi aikida namijenjeni su svima nama koji užurbano živimo, nekvalitetno dišemo i neprestano se borimo s nečim. Zato je aikido koji vježbamo u Kući aikida trening za za život, najveće i najvažnije natjecanje. Na aikido treningu dobit ćete uvid u vježbe i tehnike življenja u skladu s dahom i ritmom života, sa što manje napora, a što više pozitivnih rezultata.

Što je aikido?

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva trening za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Treninzi aikida namijenjeni su svima bez obzira na dob, tjelesno stanje i prethodno iskustvo. Ukoliko imate ozljedu ili zdravstvenih problema, napomenite instruktorima kod prvog dolaska.

besplatno-vjezbanje
Velika dvorana Kuće aikida

Zašto aikido?

U svakodnevnoj žurbi stalno si namećemo da sve moramo stići i odraditi. Tko mora stići? Napeta osoba koja je cijeli dan pod stresom i sve drugo stavlja prije sebe, ili svjesna osoba koja zna da prvo treba složiti sebe i takva stvarati skladan život unutar i oko sebe? Dođite i naučite alate bazirane na aikido filozofiji koja gradi i usklađuje duh i tijelo. Svjedočite snazi i moći daha, naučite samoregulaciju razine stresa i njegovu pravovremenu eliminaciju, svjesnost tijela koja je potrebna treba da završite dan smireno i opušteno.

Molimo sve zainteresirane za vježbanje da obavezno najave svoj dolazak e-mail adresu aikido.drustvo@gmail.com, dostupnu za sve upite i informacije, ili telefonom:

Dobroslav 091 5123 149

Marijan 091 4900 008

Prijave su moguće tijekom cijele godine.

Vježbanje u Kući aikida odvija se prema naputcima Stožera i uz stroge mjere opreza i higijene:

  • jedan vježbač na 20 m2
  • dojo će se provjetravati i dezinficirati između treninga
  • svlačionice mogu koristiti maksimalno dvije osobe odjednom uz nošenje maski, a tuševi se ne koriste
  • vježbamo isključivo samostalno, bez kontakta

Više o aikidu pročitajte ovdje

 

Početna grupa
Verified by MonsterInsights