fbpx

Intuitivno udaraljkanje u Kući aikida, 4. veljače od 19.30, muzička igraonica za koju vam nije potrebno ni prethodno iskustvo ni vlastiti instrument (no imate li ga, dobrodošao je). Dovoljna je znatiželja te eventualno dekica ili jastuk za meditaciju. Nećemo baš ništa učiti na pamet. Samo ćemo se zabavljati, izražavati, slušati, istraživati i dijeliti muziku.

Služit ćemo se afričkim i drugim bubnjevima te raznim udaraljkama, glasom (zvučnim disanjem) i pokretom, a ne bude li vam do toga, možete samo uživati kao na koncertu ili zvučnoj kupki.

Intuitivno udaraljkanje približit će vam školovani i profesionalni muzičar Nino Orepić koji posljednjih desetak godina intenzivno njeguje ovaj organski, inkluzivan, zapravo temeljni, ali nažalost i prilično zanemaren pristup muzici.

U prvome ćemo dijelu mekim muzičkim vještinama prizivati muze i buditi svoje unutarnje muzičare, a u drugome samo slobodno muzicirati.

intuitivno-udaraljkanje

Financijske participacije:
Radionica – 16 EUR
Rezervacija instrumenta – 4 EUR

Ako vam je važno sudjelovati, a program ne možete podržati predloženim iznosima, molimo vas da se svejedno javite.

Molimo vas da sudjelovanje najavite na aikido.drustvo@gmail.com ili 0914900008 najkasnije do četvrtka, 2. veljače.


„Muzika je umjetnost izražavanja tonovima, glasovima i šumovima” (hrvatski rječnik)
“Ne moramo znati korake da bismo zaplesali, a kad već plešemo, koga briga za korake”

O programu Muzičarenje, u okviru kojeg udruga Cvrčak i mrav vodi i ovu radionicu, više toga možete saznati i poslušati na:

Facebook Grupa

Soundcloud

intuitivno-udaraljkanje

Povezane teme:

Afričko bubnjanje u Kući aikida

Radionica intuitivnog udaraljkanja
Verified by MonsterInsights