Online treninzi aikida osmišljeni su kao slijed vježbi snage, kondicije i istezanja, uz aikido vježbe za zdravlje te aikido tehnike koje možete primijeniti u konfliktnim situacijama.

S obzirom da smo se našli u vremenu kada je bliski kontakt s nepoznatim ljudima još uvijek nesiguran, a vježbati je potrebno radi zdravlja uma i tijela, predlažemo Vam da se pridružite našim online treninzima koji pomažu održati zdravlje i jednog i drugog aspekta Vašeg bića!

Iako možemo biti u konfliktu sami sa sobom, na online treninzima bavit ćemo se i vanjskim konfliktima (verbalnim i fizičkim) koji zahtijevaju prisutnost još jedne osobe, odnosno partnera s kojim ćemo vježbati. Stoga je ovo idealna prilika da vježbate udvoje s ukućanom/cimerom/članom obitelji/supružnikom. Ukoliko se online treninzima pridružujete sami, trening će biti prilagođen samo jednoj osobu.

Kome su namijenjeni online treninzi aikida?

Trening je namijenjen početnicima u aikidu, ali primjeren i početnicima u bavljenju bilo kakvim treningom, što je bitno napomenuti kod prijave.

Pogled na KD Lisinski iz velike dvorane Kuće aikida

U kojim terminima su online treninzi?

Treninzi će se održavati srijedom i petkom od 18:00 do 19:00 putem aplikacije Zoom koju je potrebno instalirati na računalo ili mobitel (sve upute dobit ćete od instruktora kod prijave.

Prvi, uvodni online trening održat će se u srijedu, 2. rujna u 18:00.

Obavezna prijava na: aikido.drustvo@gmail.com ili 091 5123 149 (Dobroslav).

Neki od elemenata treninga:

Nešto o aikidu

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva trening za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Što sadrže online treninzi?

U online program vježbanja, uz obavezne aikido vježbe kojima se zagrijavamo prije treninga i povećavamo fleksibilnost tijela, dodali smo i klasične vježbe snage i kondicije. Cilj je održati tijelo u što boljem stanju s obzirom na trenutne životne okolnosti. Produljeni boravak u kući i nemogućnost izlaska i tjelovježbe ostavljaju posljedice na zdravlje, kao i na stanje naših mišića, tetiva i kostiju. Stoga je nužno održavati ih na razini zdravlja, spremnosti i dobre kondicije.

Trening je moguće prilagoditi vašem tjelesnom stanju, zato vas molimo da se prije početka vježbanja javite instruktoru za individualne konzultacije.

Redovna cijena treninga je 280 kn za mjesec dana vježbanja za jednu osobu, no ako se prijavite do 2. prosinca, ostvarujete blagdanski popust:

400 kn za prijavljeni par

230 kn za jednu osobu

Ostanite fit i vježbajte aikido za po doma!

Više o instruktoru

dobroslav-jakovljevic
Dobroslav Jakovljević
Online treninzi za dvoje ili jednoga!