fbpx

Online treninzi aikida osmišljeni su kao slijed vježbi snage, kondicije i istezanja, uz aikido vježbe za zdravlje te aikido tehnike koje možete primijeniti u konfliktnim situacijama.

S obzirom da smo se našli u vremenu kada je bliski kontakt s nepoznatim ljudima još uvijek nesiguran, a vježbati je potrebno radi zdravlja uma i tijela, predlažemo Vam da se pridružite našim online treninzima koji pomažu održati zdravlje i jednog i drugog aspekta Vašeg bića!

Kome su namijenjeni online treninzi aikida?

Trening je namijenjen početnicima u aikidu, ali primjeren i početnicima u bavljenju bilo kakvim treningom, što je bitno napomenuti kod prijave.

Pogled na KD Lisinski iz velike dvorane Kuće aikida

U kojim terminima su online treninzi?

Treninzi će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 20:00 putem aplikacije Zoom koju je potrebno instalirati na računalo ili mobitel (sve upute dobit ćete od instruktora kod prijave.

Obavezna prijava na: aikido.drustvo@gmail.com ili 091 5123 149 (Dobroslav).

Nakon prijave na online vježbanje slijedi kratko individualno upoznavanje s intruktorom, kako bi se upoznao s vašim potrebama i željama te vam prezentirao kako će vježbanje izgledati.

Neki od elemenata treninga:

Nešto o aikidu

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva trening za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Što sadrže online treninzi?

U online program vježbanja, uz obavezne aikido vježbe kojima se zagrijavamo prije treninga i povećavamo fleksibilnost tijela, dodali smo i klasične vježbe snage i kondicije. Cilj je održati tijelo u što boljem stanju s obzirom na trenutne životne okolnosti. Produljeni boravak u kući i nemogućnost izlaska i tjelovježbe ostavljaju posljedice na zdravlje, kao i na stanje naših mišića, tetiva i kostiju. Stoga je nužno održavati ih na razini zdravlja, spremnosti i dobre kondicije.

Trening je moguće prilagoditi vašem tjelesnom stanju, zato vas molimo da se prije početka vježbanja javite instruktoru za individualne konzultacije.

Cijena online vježbanja:

280 kn (250 kn nezaposleni, studenti, đaci, umirovljenici).

Moguće je i vježbati individualno s instruktorom (200 kn po treningu).

Ostanite fit i vježbajte aikido za po doma!

Više o instruktoru

dobroslav-jakovljevic
Dobroslav Jakovljević
Vježbaj aikido online
Verified by MonsterInsights