fbpx
When:
19.05.2020. @ 20:30 – 21:30 Europe/Zagreb Timezone
2020-05-19T20:30:00+02:00
2020-05-19T21:30:00+02:00
Vrijeme karantene i polaganog povratka u svakodnevicu uz pojačane mjere opreza ne znače da ne možete nastaviti ili započeti vježbati. Online treninzi aikida namijenjeni za samostalno vježbanje su prilika da ostanete fit i u razdoblju kada su kretanje i tjelovježba ograničeni, a više se zadržavate u svom domu. Online treninzi aikida su osmišljeni kao slijed vježbi snage, kondicije i istezanja, uz aikido vježbe za zdravlje te elemente aikido tehnika koje možete primijeniti u konfliktnim situacijama.

Kome su namijenjeni online treninzi aikida?

Trening je namijenjen početnicima u aikidu, ali primjeren i početnicima u bavljenju bilo kakvim treningom. Zbog toga su poželjne individalne konzultacije s instruktorom (Dobroslav) prije početka treninga, putem e-maila: aikidoslav76@gmail.com.
Pogled na KD Lisinski iz velike dvorane Kuće aikida

Termini treninga

Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 20:30 do 21:30 putem aplikacije Zoom koju je potrebno instalirati na računalo ili mobitel (sve upute ćete dobiti od instruktora kod prijave. Početak treninga: 19. svibnja u 20:30

Neki od elemenata treninga:

https://youtu.be/2KiQzlGoAwg

Nešto o aikidu

Aikido je vještina pronalaženja nenasilnih rješenja u konfliktnim situacijama. Kao takav je primjenjiv u svakodnevnom životu, bilo da se radi o fizičkom ili verbalnom konfliktu, s bližnjima ili nepoznatima. Iz tih razloga nužno je i preporučljivo svim vježbačima aikida da vježbaju samostalno kod kuće. Samostalno vježbanje je odlična priprema za razne vrste konflikta i različite mogućnosti, za razliku od vježbanja u dvorani s uvijek (više-manje) istim partnerima.

Što sadrži online program vježbanja?

U online program vježbanja, uz obavezne aikido vježbe kojima se zagrijavamo prije treninga i povećavamo fleksibilnost tijela, dodali smo i klasične vježbe snage i kondicije. Cilj je održati tijelo u što boljem stanju s obzirom na trenutne životne okolnosti. Produljeni boravak u kući i nemogućnost izlaska i tjelovježbe ostavljaju posljedice na zdravlje, kao i na stanje naših mišića, tetiva i kostiju. Stoga je nužno održavati ih na razini zdravlja, spremnosti i dobre kondicije. Trening je moguće prilagoditi vašem tjelesnom stanju, zato vas molimo da se prije početka vježbanja javite instruktoru za individualne konzultacije. Prve konzultacije i prva dva treninga su besplatni! Nakon toga je cijena za mjesec dana vježbanja 250 kn. Ostanite fit i vježbajte aikido za po doma! Više o instruktoru
dobroslav-jakovljevic
Dobroslav Jakovljević
Online treninzi za početnike
Verified by MonsterInsights