fbpx
When:
16.06.2023. @ 18:30 – 19:30 Europe/Zagreb Timezone
2023-06-16T18:30:00+02:00
2023-06-16T19:30:00+02:00

Samoobrana od “napada” modernog života:

– premalo kretanja, sjedilačkog načina života

– kardiovaskularnih bolesti

– pretilosti

– burn outa

– konflikta na poslu, u obitelji…

– i još mnogih drugih

Samoobrana na aikido način pruža harmonična rješenja za životne situacije/napade.

1) Sagledat ćemo napad/konflikt na aikido način tj. potpuno ćemo promijeniti uobičajenu paradigmu suočavanja s konfliktom/napadom.

2) Upoznati snagu ujedinjenog uma i tijela

3) Odlučno pokrenuti dobitni koncept života “Od reakcije do kreacije” tj. kako pretvoriti problem u vlastiti napredak, uspjeh!

Nije potrebno predznanje, posebna fizička spremnost.

Dobra volja, želja za promjenom, komotna odjeća i to je to!

Ritam treninga je 1xtjedno, petkom u 18.30 te jedna subota u mjesecu seminar u dvokratnom terminu, 9-12h i 13-16h.

Iako se trening odvija grupno, uvijek vodimo brigu o svakom vježbaču ponaosob, tako da ćeš dobiti svoj individualni program rada kojim ćeš se baviti između zajedničkih treninga petkom.

besplatni-treninzi-aikido

Zašto aikido način?

Aikido je vještina osmišljena kako bi pružila nenasilne odgovore na nasilne podražaje i situacije. Svrha takve životne filozofije jest nastaviti živjeti skladnim životom i nakon što se konflikt dogodio, bez skupljanja komadića uništenih odnosa.

Aikido je način života, a ne samo trening za dvoranu, i pruža nam mogućnosti nošenja s teškim i kriznim situacijama u svakodnevnom životu umjesto samo rekreativnog treninga. Time možemo poboljšati kvalitetu života u svim aspektima – poslovno i privatno (u obitelji, zdravstveno, emocionalno…), što je naročito važno u ovim stresnim vremenima koja nam ne ostavljaju puno prostora da se pobrinemo za sebe.

Zahtjevi su veliki u našoj okolini i naša nastojanja da ih ispunimo mogu biti vrlo iscrpljujuća. Vježbanjem aikida u svim aspektima života učimo minimalno trošiti našu energiju kako bismo postigli maksimalno učinkovite rezultate.

Samoobrana za muškarca 21. st.
Verified by MonsterInsights