fbpx

Od 1. lipnja Kuća aikida ponovo otvara svoja vrata. Dobrodošli su svi koji se žele upoznati s aikidom, a tom prilikom poklanjamo vježbanje s popustom od 20% tijekom prvih mjesec dana.

Nakon duge zime u kojoj smo bili izolirani i zatvoreni, vrijeme je da se pokrenemo uz aktivnost za tijelo i um – aikido.

besplatno-vjezbanje
Velika dvorana Kuće aikida

Tko može vježbati aikido?

Treninzi aikida namijenjeni su svima nama koji užurbano živimo, nekvalitetno dišemo i neprestano se borimo s nečim. Zato je aikido koji vježbamo u Kući aikida trening za za život, najveće i najvažnije natjecanje. Na aikido treningu dobit ćete uvid u vježbe i tehnike življenja u skladu s dahom i ritmom života, sa što manje napora, a što više pozitivnih rezultata.

Aikido je vještina koja pozitivno utječe i na tijelo i na um: tijelo osnažuje, a um relaksira i priprema za situacije u kojima je potrebna fleksibilnost.

Treninzi aikida namijenjeni su svima bez obzira na dob, tjelesno stanje i prethodno iskustvo. Ukoliko imate ozljedu ili zdravstvenih problema, napomenite instruktorima kod prvog dolaska.

Što je aikido?

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva trening za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Termini vježbanja su utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00.

Vježbanje s popustom ostvarujete dolaskom na besplatni uvodni trening 1. lipnja, uz obaveznu prijavu na aikido.drustvo@gmail.com ili telefonom: 0915123149 (Dobroslav) i 0914900008 (Marijan).

besplatno-vjezbanje
Velika dvorana Kuće aikida

Zašto aikido?

U svakodnevnoj žurbi stalno si namećemo da sve moramo stići i odraditi. Tko mora stići? Napeta osoba koja je cijeli dan pod stresom i sve drugo stavlja prije sebe, ili svjesna osoba koja zna da prvo treba složiti sebe i takva stvarati skladan život unutar i oko sebe? Dođite i naučite alate bazirane na aikido filozofiji koja gradi i usklađuje duh i tijelo. Svjedočite snazi i moći daha, naučite samoregulaciju razine stresa i njegovu pravovremenu eliminaciju, svjesnost tijela koja je potrebna treba da završite dan smireno i opušteno.

Cijena vježbanja s popustom: 280 kn

U cijenu su uključeni:

  • 2 treninga tjedno od 1h 30 min. u grupi s instruktorom
  • 2 treninga tjedno (vikendom, po želji, kao samostalno ponavljanje gradiva) od 1h 30 min., samostalno vježbanje bez instruktora, uz konzultacije asistenata (starijih kolega)

Na treninge dođite u udobnoj odjeći, vježbamo na strunjačama bez obuće pa ponesite papuče za hodanje od garderobe do dvorane.

Vježbanje u Kući aikida odvija se uz mjere opreza i higijene. Broj polaznika je ograničen.

Više o aikidu pročitajte ovdje

Vježbanje s popustom za nove članove