fbpx

Besplatno vježbanje aikida tijekom tjedan dana (tri treninga) poklanjamo svima zainteresiranima za aikido, koji se do 11. ožujka prijave na našu e-mail adresu: aikido.drustvo@gmail.com.

Termini besplatnog vježbanja su:

  • uvodni trening u četvrtak, 11. ožujka, 19:45 – 21:15
  • subota, 13. ožujka, 17:00 – 19:00
  • utorak, 16. ožujka, 19:45 – 21:15

Nakon besplatnog tjedna možete nastaviti vježbati u početnoj grupi, u redovnim terminima utorkom i četvrtkom, 19:45- 21:15.

Predviđeno trajanje tečaja za početnike je tri mjeseca, kako bi se novi članovi upoznali s osnovnim elementima aikida – kretanja tijela, disanja i suočavanja s potencijalno opasnim i konfliktnim životnim situacijama. U svemu tome važan je i rad na kondiciji i spremnosti tijela, koji tek nakon nekoliko mjeseci redovnog i ustrajnog rada pokazuje zadovoljavajuće rezultate, u obliku pozitivnih pomaka i promjena.

Obavezna prijava

Molimo sve zainteresirane za besplatno vježbanje da obavezno najave svoj dolazak na uvodni trening na gore spomenutu e-mail adresu, dostupnu za sve upite i informacije.

Informirati se možete i telefonski:

Dobroslav 091 5123 149

Marijan 091 4900 008

besplatno-vjezbanje
Velika dvorana Kuće aikida

Kome je namijenjen tečaj aikida?

Treninzi aikida namijenjeni su svima nama koji užurbano živimo, nekvalitetno dišemo i neprestano se borimo s nečim. Zato je aikido koji vježbamo u Kući aikida trening za za život, najveće i najvažnije natjecanje. Na aikido treningu dobit ćete uvid u vježbe i tehnike življenja u skladu s dahom i ritmom života, sa što manje napora, a što više pozitivnih rezultata.

Što je aikido?

Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva trening za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje. Takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Treninzi aikida namijenjeni su svima bez obzira na dob, tjelesno stanje i prethodno iskustvo. Ukoliko imate ozljedu ili zdravstvenih problema, napomenite instruktorima kod prvog dolaska.

besplatno-vjezbanje
Velika dvorana Kuće aikida

Zašto aikido?

U svakodnevnoj žurbi stalno si namećemo da sve moramo stići i odraditi. Tko mora stići? Napeta osoba koja je cijeli dan pod stresom i sve drugo stavlja prije sebe, ili svjesna osoba koja zna da prvo treba složiti sebe i takva stvarati skladan život unutar i oko sebe? Dođite i naučite alate bazirane na aikido filozofiji koja gradi i usklađuje duh i tijelo. Svjedočite snazi i moći daha, naučite samoregulaciju razine stresa i njegovu pravovremenu eliminaciju, svjesnost tijela koja je potrebna treba da završite dan smireno i opušteno.

Cijena vježbanja:

350 kn / mjesečno za zaposlene

280 kn / mjesečno za nezaposlene, studente, umirovljenike, đake

U cijenu su uključeni:

  • 2 treninga tjedno od 1h 30 min. u grupi s instruktorom
  • 2 treninga tjedno (vikendom, po želji, kao samostalno ponavljanje gradiva) od 1h 30 min., samostalno vježbanje bez instruktora, uz konzultacije asistenata (starijih kolega)

Stiže proljeće s toplijim danima, nakon duge zime izolacije i straha, stoga je krajnje vrijeme da se pokrenete i učinite nešto dobro za svoje tijelo i svoj um.

Neka prvi korak bude besplatno vježbanje u Kući aikida!

Na treninge dođite u udobnoj odjeći, vježbamo na strunjačama bez obuće pa ponesite papuče za hodanje od garderobe do dvorane.

Mjere opreza i higijene

Vježbanje u Kući aikida odvija se prema naputcima Stožera i uz stroge mjere opreza i higijene:

  • jedan vježbač na 20 m2
  • dojo će se provjetravati i dezinficirati između treninga
  • svlačionice mogu koristiti maksimalno dvije osobe odjednom uz nošenje maski, a tuševi se ne koriste
  • vježbamo isključivo samostalno, bez kontakta

Više o aikidu pročitajte ovdje

Besplatno vježbanje za nove članove