fbpx

Besplatna radionica bubnjanja, točnije intuitivnog udaraljkanja za članove Aikido društva Zagreb, održat će se u subotu, 10. prosinca, od 19 do 22 sata.

Riječ je o muzičkoj igraonici za koju vam ne treba ni vlastiti instrument ni prethodno iskustvo. Dovoljna je samo znatiželja te eventualno dekica ili jastuk za meditaciju. Nećemo baš ništa učiti napamet. Samo ćemo se zabavljati, izražavati, slušati, istraživati i dijeliti muziku.


Služit ćemo se afričkim i drugim bubnjevima te raznim udaraljkama, glasom (zvučnim disanjem) i pokretom, a ne bude li vam do toga, možete samo uživati kao na koncertu ili zvučnoj kupki.

besplatna-radionica-bubnjanja

Ova besplatna radionica bubnjanja prilika je da vas zanatu poduči školovani i profesionalni muzičar Nino Orepić koji posljednjih desetak godina intenzivno njeguje ovaj organski, inkluzivan, zapravo temeljni, ali nažalost i prilično zanemaren pristup muzici.
U prvome ćemo dijelu mekim muzičkim vještinama prizivati muze i buditi svoje unutarnje muzičare, a u drugome samo slobodno muzicirati.

„Muzika je umjetnost izražavanja tonovima, glasovima i šumovima” (hrvatski rječnik)
“Ne moramo znati korake da bismo zaplesali, a kad već plešemo, koga briga za korake”

Molimo vas da sudjelovanje najavite na aikido.drustvo@gmail.com ili 0914900008 kako bismo osigurali dovoljan broj instrumenata.

Saznajte i poslušajte više o intuitivnom muzičarenju:

Facebook Grupa

Soundcloud

Povezane teme:

Afričko bubnjanje u Kući aikida

Besplatna radionica bubnjanja