fbpx

ljetni-aikido-kamp-za-djecuVeć sedmu godinu zaredom organiziramo ljetni aikido kamp za djecu, prvi put u kampu Veli Jože u Savudriji koji nam se svidio zbog odlične organizacije i ponude te zbog svoje lokacije uz more.

Kao i svake godine, i ovog će ljeta učitelji Marijan Kudrna (Aikido društvo Zagreb) i Vedran Rakinić (Aikido Yoshinkan Dojo) voditi pomno osmišljene treninge za djecu 6-14 godina, uz igru i neizbježnu zabavu :). Stoga je ovaj kamp idealan, ne samo kao način da dijete ostane aktivno tijekom ljeta, već i kao zabavno ljetovanje koje će provesti u ugodnom društvu.

Marijan Kudrna i Vedran Rakinić su kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, s posebno prilagođenom metodikom rada te pomno osmišljenim programom za ovaj ljetni kamp, koji će se održati u prostoru unutar kojeg se nalazi sve što je potrebno djeci – i to u krugu od 300m (dvorana za vježbanje, kućica za spavanje, sanitarni čvor, restoran, plaža). Skrb nad djecom je osigurana 24 sata dnevno i nema nikakvih odvajanja, a roditelji se slobodno mogu pridružiti kampu, uz jednu veliku prednost – mogu se opustiti i uživati u ljetu jer instruktori potpuno  preuzimaju brigu 🙂

Tijekom kampa se intenzivno utvrđuje naučeno gradivo, ali se uz igru djecu potiče na kreativnost i opušta od naporne školske godine. S obzirom da su instruktori tijekom cijelog dana s djecom, imaju priliku bolje ih upoznati, podijeliti s njima svoja i njihova životna iskustva i naravno, još ih bolje pripremiti za trening, koji je ipak i trening za – život.

Aikido je vještina u kojoj najviše njegujemo svjesnost sebe i okoline u kojoj obitavamo, zato je sam rad s djecom, kako na tatamiju, tako i izvan njega, usmjeren na cjelodnevno učenje o vrlinama života: poštovanje sebe i drugih, samopouzdanje, upornost, briga za druge, suradnja i pomaganje, komunikacija, druženje, motivacija i poticanje.
Pridružite se ovom edukativno-zabavnom kampu i priuštite svom djetetu lijepo aktivno ljetovanje.

Sve informacije na mail manjo@aikidozg.com ili telefon 091 4900 008.

Video našeg ljetnog druženja u autokampu Korana 2012. godine:

 

 

Ljetni aikido kamp za djecu, Savudrija 24.-30.6.