fbpx

Aikido društvo Zagreb nakon kraće ljetne stanke ponovo otvara svoja vrata novim članovima, a svi zainteresirani mogu se pridružiti početnoj grupi koja tek uči osnove aikida na besplatnom uvodnom treningu 17. listopada, od 19 do 20.30.

Fight or flight? Ne… Aikido. Ostani smiren/a. Suoči se. Izvuci najbolje iz situacije. Dođi na uvodni besplatni trening i saznaj zašto je aikido vještina za um, srce i tijelo. Prijavi se odmah na aikido.drustvo@gmail.com.

Što je aikido?

Umijeće skladnog života, iznutra i izvana. Tražimo sklad uma, tijela i svih elemenata od kojih se naš život sastoji. Tražimo mirna rješenja u konfliktu tako da svima bude bolje. Nastojimo biti stabilni, smireni, odlučni, nenasilni. Ne bojimo se stresa.

Aikido je za svakoga, neovisno o tjelesnoj spremi, dobi, spolu.

Treninge utorkom 21-22.30 i četvrtkom 19.30-21 vode instruktori Dobroslav i Marijan, osnivači Aikido društva Zagreb s 35 godina iskustva u borilačkim vještinama, a vikendom su treninzi s asistentima, bez instruktora, u kojima sami ponavljate naučeno.

Na početku vježbamo u udobnoj odjeći, a poslije u kimonu. Uvijek smo bosi.

Aikido društvo Zagreb je pokretač aikida u Zagrebu, a s radom je započelo prije 26 godina, davne ’92. po povratku s ratišta, zaključivši kako ovom svijetu treba manje agresije, a više mira i razumijevanja. Aikido društvo Zagreb je sudjelovalo u otvaranju brojnih aikido klubova u Hrvatskoj, a danas svoj prostor ponosno naziva Kućm aikida u Koturaškoj 1 (bivši i preuređeni dio kompleksa Paromlin).

Pitaš se je li aikido za tebe?

To se može saznati jedino vježbajući. Već nakon mjesec dana osjetit ćeš pomake na razini kondicije, koordinacije i sveopćeg osjećaja samosvijesti no za dublje razumijevanje prakse, potrebna je upornost i kontinuitet vježbe.

Na pitanje Zašto želiš vježbati aikido? dosadašnji polaznici su najčešće odgovarali:

ŽELIM…

  1. …imati smiren um u opasnim situacijama
  2. …naučiti nešto novo
  3. …se lakše nositi sa stresom
  4. …bolju kondiciju
  5. …kvalitetnije rješavati konflikte
  6.  

Mjesečna članarina je  280 kn, studenti, đaci i umirovljenici 250 kn.

 

Molimo Vas da svoj dolazak na uvodni trening najavite instruktorima porukom na e-mail adresu aikido.drustvo@gmail.com

 

Ostali programi u Kući aikida za članove:

Izleti tijekom godine u planinu, more, kazalište…

Čajna ceremonija

Tečaj meditacije

Volontiranje u Parku prirode Medvednica

Kino projekcije

Sushi party, rođendanski party i ostala druženja….

Dobrodošli!

 

upisi-u-novu-aikido-sezonu
Tagged on: