fbpx

Vježbaj aikido mjesec dana za samo 119 kn!

Uskoro je nova godina i vrijeme novih početaka – zatvori staro poglavlje svog života i dođi na uvodni trening aikida za nove članove, 9. siječnja u 19 sati, i vježbaj aikido prvih mjesec dana za samo 119 kuna članarine.

 

Prijava obavezna na e-mail aikido.drustvo@gmail.com.

 

Što je aikido?

Umijeće skladnog života, iznutra i izvana. Tražimo sklad uma, tijela i svih elemenata od kojih se naš život sastoji. Tražimo mirna rješenja u konfliktu tako da svima bude bolje. Nastojimo biti stabilni, smireni, odlučni, nenasilni. Ne bojimo se stresa.

Aikido je za svakoga, neovisno o tjelesnoj spremi, dobi, spolu.

Treninge vode instruktori Dobroslav i Marijan, osnivači Aikido društva Zagreb s 35 godina iskustva u borilačkim vještinama, a vikendom su treninzi s asistentima, bez instruktora, u kojima sami ponavljate naučeno.

Na početku vježbamo u udobnoj odjeći, a poslije u kimonu. Uvijek smo bosi.

Aikido društvo Zagreb je pokretač aikida u Zagrebu, a s radom je započelo prije 26 godina, davne ’92. po povratku s ratišta, zaključivši kako ovom svijetu treba manje agresije, a više mira i razumijevanja. Aikido društvo Zagreb je sudjelovalo u otvaranju brojnih aikido klubova u Hrvatskoj, a danas svoj prostor ponosno naziva Kućm aikida u Koturaškoj 1 (bivši i preuređeni dio kompleksa Paromlin).

Pitaš se je li aikido za tebe?

To se može saznati jedino vježbajući. Već nakon mjesec dana osjetit ćeš pomake na razini kondicije, koordinacije i sveopćeg osjećaja samosvijesti no za dublje razumijevanje prakse, potrebna je upornost i kontinuitet vježbe.

Redovna mjesečna članarina je  280 kn, studenti, đaci i umirovljenici 250 kn.

 

Ostali programi u Kući aikida za članove:

Izleti tijekom godine u planinu, more, kazalište…

Čajna ceremonija

Tečaj meditacije

Volontiranje u Parku prirode Medvednica

Kino projekcije

Sushi party, rođendanski party i ostala druženja….

Dobrodošli!

 

upisi-u-novu-aikido-sezonu
Mjesec dana aikida za 119 kn
Tagged on: