fbpx

Nulta tolerancija na dosadu” – besplatne radionice za mlade, projekt je u organizaciji i izvedbi Aikido društva Zagreb, pod pokroviteljstvom i ostvaren uz financijsku potporu Grada Zagreba.

radionica-bubnjanje
Radionica bubnjanja s Brankom Trajkovom, bubnjarom Zabranjenog pušenja, 5. studenog 2016.

Besplatne radionice za mlade: Protiv dosade bubnjanjem i drevnim japanskim vještinama

U Kući aikida ne toleriramo dvije stvari: nasilje i dosadu. Stoga pozivamo mlade od 15 do 29 godina da nam se pridruže u nadvladavanju istih na 100% besplatnim i zabavnim radionicama, osmišljenima pod pokroviteljstvom Grada Zagreba s idejom da kvalitetno i potpuno besplatno provedu svoje slobodno vrijeme i usput nauče nešto novo, steknu nove korisne vještine, opuste se i uživaju.

Radionice će biti sljedeće tematike: aikido s instruktorom s dugogodišnjim iskustvom, kyudo – japansko streličarstvo, bubnjanje s bubnjarom Zabranjenog pušenja, psihološka za izgradnju samopouzdanja te zvučna kupka – terapija zvukom gongova i drugih drevnih instrumenata, i održavat će se od 5. studenog do 17. prosinca.

Raspored radionica:

  1. Bubnjanje, 5.11., 10:00 – 12:00, voditelj: Branko Trajkov, bubnjar Zabranjenog pušenja. Opuštat ćemo se uz ritam i otpustiti negativnost.
  2. Aikido, 12.11. i 3.12., 12:00 – 14:00, voditelj: Zvonimir Uzelac, dugogodišnji majstor aikida. Aikido je japansko umijeće kojim nastojimo stvarati situacije bez konflikta te ako do njega dođe, nositi se s njime na miroljubiv način. Primjenom u svakodnevnom životu postajemo smireniji, svjesniji svog tijela, lakše podnosimo stres… Na treningu to postižemo istezanjem, meditacijom, tehnikama s partnerom.
  3. Kyudo, 26.11., 11:00 – 13:00, voditelj: Denis Štefok, Kyudo društvo Zagreb. Kyudo je japansko streličarstvo s poviješću dugom 1500 godina i samurajski put strpljenja, vještine i preciznosti.
  4.  Radionica samopouzdanja, 10.12., 12:00 – 14:00, voditeljica: Lovorka Brajković, psihologica. Kao i druge vještine, samopouzdanje se može naučiti te time znatno poboljšati kvalitetu života.
  5. Zvučna kupka, 17.12., 20:00 – 21:30, voditelj: Zoran Malin. Zoran Malin je zvukoterapeut koji će nas zvukom gongova i drugih drevnih instrumenata uvesti u stanje opuštenosti, iscjeljivanja i meditacije.

Pozivamo sve zainteresirane u dobi od 15 do 29 godina da se okušaju u ovim zanimljivim i nesvakidašnjim, edukativnim i praktičnim radionicama u Kući aikida, Koturaška 1.

Radionica bubnjanja 5. studenog 2016.:

Kyudo radionica 26. studenog:

Kako je bilo na prošlogodišnjim besplatnim radionicama u sklopu projekta “Nulta tolerancija na dosadu”

zvučna-kupka-kuća-aikida
Besplatna zvučna kupka u Kući aikida u sklopu projekta “Nulta tolerancija na dosadu” 2015.
besplatna-aikido-radionica-nulta-tolerancija-na-dosadu
Besplatna aikido radionica
Nulta tolerancija na dosadu