fbpx

Aikido treninzi u travnju za samo 175 kn!

Aikido treninzi s popustom od 4. do 28. travnja.

Povodom 25. godišnjice djelovanja u Zagrebu Aikido društvo Zagreb poklanja 50% popusta na mjesečnu članarinu – samo 175 kn umjesto redovnih 350 kn.

Prvih 5 prijavljenih nagrađujemo s mjesec dana besplatnog vježbanja!

Dođi na besplatni uvodni trening 4. travnja u 19:30, na kojem ćeš se upoznati s aikido vještinom, isprobati vježbe i tehnike, pogledati prezentaciju naših aikido majstora i majstorica, a poslije treninga ćemo se družiti uz zakusku 🙂

aikido-treninzi
Trening početne grupe

Treninge 2x tjedno vode instruktori Dobroslav Jakovljević i Marijan Kudrna, osnivači Aikido društva Zagreb i aikido majstori s 25 godina iskustva.

Zašto vježbati aikido?

Aikido je japansko umijeće kojim razvijamo tijelo (stabilnost, kondicija, snaga, samoobrana) i um (samopouzdanje, smirenost u opasnim situacijama, prevladavanje stresa).

Posebnim vježbama koje izvodimo samostalno i tehnikama s partnerom pripremamo se za neugodne i opasne situacije u svakodnevnom životu. 

Kako aikido pomaže u svakodnevnom životu?

Jednom kada na treningu načimo ostati smireni u stresnoj situaciji i sukobu, to nam je lakše smirenost prenijeti u sukobe i opasne situacije koje se mogu dogoditi izvan treninga.

Sukobi često nisu samo fizičke, već i verbalne prirode, a ponekad postoje unutar nas samih. Primjenom aikido principa nastojimo na neugodne podražaje bilo koje vrste reagirati smireno i donijeti pravu odluku sa što manje negativnih posljedica.

Kako izgledaju aikido treninzi?

  • Zagrijavanje, istezanje, mentalna priprema
  • Vježbe za svjesnost vlastitog tijela u prostoru
  • Testovi stabilnosti i pripreme za nadolazeću opasnost
  • Tehnike s partnerom – odgovori na razne napade s oružjem i bez njega
  • Vježbe kondicije i snage

Aikido treninzi traju sat i pol, vježbamo bosi na tatamiju i za početak u ugodnoj sportskoj odjeći (trenirka, tajice, majica). Ponesi papuče za hodanje od garderobe do dvorane.

Osim treninga, moći ćeš sudjelovati u vježbama disanja, seminarima, druženju s kolegama i članovima Aikido društva Zagreb tijekom raznih zanimljivih aktivnosti u Kući aikida i izvan nje.

Aikido mogu vježbati svi bez obzira na dob, fizičku spremu i prethodno znanje, a ako imaš zdravstvenih poteškoća, ozljede ili posebnih potreba što se tiče treninga dovoljno je najaviti nam u formi za prijavu.

Vježbanje aikida imat će pozitivan učinak na tvoje tijelo i na tvoj duh, a od tebe se očekuje samo dobra volja, dosljednost i predanost treningu. 

Ako imaš još pitanja, slobodno nam se javi: 

Marijan: manjo@aikidozg.com, 091 4900 008

Dobroslavdobroslav@aikidozg.com, 091 5123 149

 

 

Aikido treninzi uz 50% popusta – samo 175 kn