fbpx
When:
25.02.2019. @ 21:00 – 22:30 Europe/Zagreb Timezone
2019-02-25T21:00:00+01:00
2019-02-25T22:30:00+01:00

Uvodni trening za nove članove koji će vježbati s novogodišnjim popustom, za samo 119 kn za prvih mjesec dana!

upisi-u-novu-aikido-sezonu

Fight or flight? Ne… Aikido. Ostani smiren/a. Suoči se. Izvuci najbolje iz situacije. Dođi na uvodni besplatni trening i saznaj zašto je aikido vještina za um, srce i tijelo. Prijavi se odmah na aikido.drustvo@gmail.com.

Što je aikido?

Umijeće skladnog života, iznutra i izvana. Tražimo sklad uma, tijela i svih elemenata od kojih se naš život sastoji. Tražimo mirna rješenja u konfliktu tako da svima bude bolje. Nastojimo biti stabilni, smireni, odlučni, nenasilni. Ne bojimo se stresa.

Aikido je za svakoga, neovisno o tjelesnoj spremi, dobi, spolu.

Treninge vode instruktori Dobroslav i Marijan, osnivači Aikido društva Zagreb s 35 godina iskustva u borilačkim vještinama, a vikendom su treninzi s asistentima, bez instruktora, u kojima sami ponavljate naučeno.

Na početku vježbamo u udobnoj odjeći, a poslije u kimonu. Uvijek smo bosi.

Aikido društvo Zagreb je pokretač aikida u Zagrebu, a s radom je započelo prije 26 godina, davne ’92. po povratku s ratišta, zaključivši kako ovom svijetu treba manje agresije, a više mira i razumijevanja. Aikido društvo Zagreb je sudjelovalo u otvaranju brojnih aikido klubova u Hrvatskoj, a danas svoj prostor ponosno naziva Kućm aikida u Koturaškoj 1 (bivši i preuređeni dio kompleksa Paromlin).

Pitaš se je li aikido za tebe?

To se može saznati jedino vježbajući. Već nakon mjesec dana osjetit ćeš pomake na razini kondicije, koordinacije i sveopćeg osjećaja samosvijesti no za dublje razumijevanje prakse, potrebna je upornost i kontinuitet vježbe.

 

Ostali programi u Kući aikida za članove:

Izleti tijekom godine u planinu, more, kazalište…

Čajna ceremonija

Tečaj meditacije

Volontiranje u Parku prirode Medvednica

Kino projekcije

Sushi party, rođendanski party i ostala druženja….

Dobrodošli!

Novi članovi – uvodni trening