fbpx
When:
01.07.2016. @ 18:00 – 07.07.2016. @ 11:00 Europe/Zagreb Timezone
2016-07-01T18:00:00+02:00
2016-07-07T11:00:00+02:00
Cost:
Free

budo-savudrija

Prvi ljetni seminar istraživanja pojma “kokoro” u japanskom budou – odnosa s partnerom u borilačkim vještinama kao vrhunskog oblika komunikacije u kojem su um i tijelo sjedinjeni.
Inspirirani dugogodišnjim iskustvom i ljubavlju prema borilačkim vještinama odlučili smo ujediniti snage i kroz dvije japanske vještine odnosno različite stilove iste vještine istražiti načine komunikacije kroz percepciju tijela u kretanju, tj. kroz “kokoro” trening.

Pozivamo sve ljubitelje borilačkih vještina da nam se pridruže bez obzira na iskustvo i u divnom okružju istarske obale, u kampu Veli Jože u Savudriji, s nama isprobaju različite tehnike u ki aikidu, iwama takemusu aikidu i nanbudou. Plan i program seminara uključujunekoliko treninga dnevno, kupanje, sunčanje, druženje i uživanje u slasnim istarskim delicijama.

Seminar je zamišljen kao poticaj i izazov svima koji se godinama bave borilačkim vještinama, kako bi istražili vrijednosti stečenog znanja i podijelili ih s podjednako iskusnim kolegama, a  s obzirom da su sudjelovanje već potvrdili brojni majstori nanbudoa 4. i 5. Dan iz Norveške i Francuske, razmjene znanja i iskustva neće nedostajati.

No, ovaj je doživljaj podjednako dragocjen i početnicima, kako bi utvrdili naučeno, proširili vidike i još bolje razumjeli vještinu kojom su se počeli baviti.

Seminar će se održati od 1. do 7. srpnja u kampu Veli Jože, a treninge će voditi instruktori:
Leo Rafolt, nanbudo (leo.rafolt@nanbudo.com) Nanbudo dojo Heiwa
Marijan Kudrna, ki aikido, (manjoster@gmail.com) Aikido društvo Zagreb
Vedran Rakinić, ki aikido (vedraikido@gmail.com) Aikido Yoshinkan Dojo
Zoran Marić, iwama takemusu aikido (zokiaikido@gmail.com) Aikido Sancta Domenica

Za sve upite obratite se na navedene mailove.
Dobrodošli!

Facebook: Budo Savudrija 2016.

Marijan Kudrna, Ki aikido: Video Tsuzukiwaza 7 Shomenuchi

Vedran Rakinić, Ki aikidoVideo – 4 people attack

Zoran Marić, Iwama takemusu aikido: Video Iwama Takemusu Aiki Dojo

Aikido i nanbudo seminar, Savudrija